Løbetest Brøndby 2

Fri løbetest eller træning

Der er fri løbetest og træning den første mandag i hver måned kl. 19 i Brøndby eller du kan bruge det som opfølgning på din daglige træning. Du er altid velkommen til bare at komme forbi for at hilse på og træne med. Du behøver ikke at være tilknyttet for at deltage.

Træn med og få feedback

Du kan komme og træne med uden du er tilknyttet. Her kan du får gode råd og trænings hacks. Du er naturligvis velkommen til at tage din træningsmakker, en fra familien eller en ven/veninde med.

Løbetest af din form

Du kan få testet din aktuelle form. Det gør vi ved at du løber 2400m på tid. Her er der flere parameter at måle på:

  • Status på din puls
  • Status på din tid
  • Begge dele

Jeg kan også anbefale den anerkendte løbetest Coopers. Her skal man løbe så langt man kan på 12 min. Du kan super nemt selv følge med hvordan det går dig. Du løber blot testen og huske hvor mange meter du løb og når du kommer hjem kan du se din aktuelle form status

Det er naturligt at tage 3 – 4 af disse type løbetest, i hen over sæsonen.

Formålet med denne løbetest er meget simpel. At forbedre dit løb, så du løber mere “økonomisk” og minimere skadesrisikoen. Der er ikke det store hokus pokus i det og så er det nemt.

Jeg ser på hvordan du løber og kommer med guideline til en forbedring. Der er fem typiske ting jeg ser efter:

  • Løbepositur
  • Skridt længde
  • Hovedet
  • Armene
  • Hvordan foden lander

Hvis du ønsker andet end en løbetest så klik på denne mulighed

Hvordan foregår det?

Først taler vi om hvilken løbetest du skal tage. Bagefter skal du varme op så kroppen er klar til at yde. Så begynder vi selve testen. 

Du vil få feedback med det samme. Det tager ca. 20 min. at lave en løbetest. 

Du kan får rigtigt stort udbytte af at have en god løbestil og en god løbeøkonomi. Det bedste er at det koster dig ikke en krone 😊

Løbetest i Brøndby

Jeg bruger atletikbanen på Brøndbyvester skole til at lave løbetest. Det er et godt sted hvor vi kan træne uforstyrret. Samt der er mulighed for at tænde lyset hele vejen rundt og oplyse hele løbebanen, hvis det er mørkt. Du kan blive testet hele året rundt, dog med få undtagelser som f.eks. sommerferie.

VIGTIGT

Af praktiske årsager og planlægningen skal du give mig besked når du vil være med. Bare give besked på 28124070 (9.00 til 18.00)

Kender du også en som kunne få glæde af denne mulighed, så del denne side med dem.

Glæder mig til vi ses 🙂 

Mikio

#

Der er lukket for kommentar

Danmarks Idrætsforbund
Mikio DIF Certificeret træner
Dansk Triatlon Forbund
Mikio Certificeret løbe og tri træner