Personlig træner
Hvis du ønsker at tage din træning til det næste niveau, har du helt sikkert tænkt på, om det er det rigtige for dig at hyre en personlig træner.
løbesko er slidt
Du får her en guide til at se om dine løbesko er slidt op. Det er meget individuelt hvornår vores løbesko er slidt op, så det er værd at være opmærksom.
Løb for begynder
Der er så mange grunde til, at løb nydes af millioner af mennesker over hele kloden. Uanset om du træner til et løb eller logger kilometer for sjov, er løb godt for din krop og sjæl, samt det kræver meget lidt udstyr. Alt du behøver er et par gode løbesko og viljen til at komme i gang.
løbesko som hverdagssko
Hvis du bruger dine løbesko som hverdagssko til f.eks. arbejdet, fritidssko, havearbejde mm betyder det at løbeskoene ikke får tid nok til at være klar til din løbetur.
Kondital beregning med mikio.dk
Kondital beregning online og tabeller Kondital beregning hvordan gør man lige det? Samt hvad er et godt kondital? I dette […]
Trainingpeaks
Trainingpeaks FAQ. Her kan du finde typiske spørgsmål & svar til opsætning og "connection" fra din mobil, tablet og PC / Mac til mikio.dk
JEG VIL GERNE KONTAKTES
PRIMÆRE ÅBNINGSTIDER

Mandag: 09.00 – 20.00

Tirs – fredag: 09.00 – 18.00

Lørdag: 11.00 – 18.00

Søndag: 11.00 – 18.00

 

INFORMATION

Book træning:
28124070

 

Fri løbetræning 1. mandag i måneden

Krogagervej 34, 2605 Brøndby
(Skolens atletikbane)

HUSK: SMS for at sikre plads