Personlig træner

.

Her får du 9 stærke fordele ved en personlig træner

Personlig træner møder ofte tre typiske udfordringer som giver folk fortvivlelse:

 • Du er i tvivl om hvad og hvordan du skal træne
 • Du ønsker at tage din træning til det næste niveau
 • Du har mål og drømme du jagter

Det er typisk i sådanne tilfælde at folk overvejer at få en personlig træner.

Uanset om du lige er begyndt at træne eller træningscenteret er dit andet hjem, kan et samarbejde med en personlig træner hjælpe dig med at nå dine mål.

En certificeret træner er en person som er uddannet til at udarbejde og implementere træningsprogrammer. Trænerens uddannelsen og erfaringen gør det sker på en sikker og effektiv måde. Træningsprogrammet er personligt tilpasset din hverdag. Med andre ord kan jeg hjælpe dig med at træne og udføre andre livsstilsændringer der kan indri dine drømme og mål.

Hvis du ikke har tid til at læse hele indlægget, så får du her kort essensen

Her kan du se de 9 punkter og “konklusionen”

 1. Øger motivationen
 2. Hjælper med målsætning
 3. Større selvtillid
 4. Vær skadesfri
 5. Individuel opmærksomhed
 6. Sportsspecifik træning
 7. Træning med medicinske tilstande
 8. Ældes yndefuldt
 9. Have det sjovt

Konklusionen
En personlig træner kan give dig de værktøjer og den støtte, du skal bruge for at nå dine træningsmål.

En personlig træner kan give støtte, ansvarlighed, træner erfaring og en personlig træningsplan, så du kan finde at arbejde med en, der er investeringen værd.

Læs hvorfor du bør hyre en træner.

1. ØGER MOTIVATON

De fleste af os arbejder hårdere når vi “står til ansvar” over for en anden. At have en personlig træner som du rapportere til, kan give den opmuntring, energi og motivation, du har brug for for at sætte gang i din rutine. En træner kan også hjælpe dig med at sætte mål, lave en plan for at du kan nå dem og fejre den dag, du indfrier målene.

Har du svært ved at holde fast i et program eller en vane? Jeg holder dig ansvarlig og hjælpe dig med at overvinde alle de undskyldninger, du kan bruge for at undgå din forpligtelse til at træne. Det er meget sværere at springe et træningspas over, når du ved, at nogen venter på dig eller venter på dit trænings resultat.

2. HJÆLPER MED MÅLSÆTNING

Træning kan være forvirrende. Der er en masse information at sortere i. Spis det her, ikke det. Cardio før eller efter styrketræning? Din personlige træner kan hjælpe dig med at give troværdig information og give dig retning på din rejse. Jeg kan hjælpe med at fjerne gætværket, så du kan bruge al din energi på at nå dine mål.

Personlig træner
Du får større selvtillid og motivation ved at have en personlig træner

3. STØRRE SELVTILLID

De mange trænings faciliteter kan være overvældende. At arbejde med en træner giver dig mulighed for at blive sikker på, hvordan du træner korrekt, bruger maskiner og navigerer i anlægget. Efter et par sessioner vil du føle dig klar til at tackle vægtrummet på egen hånd. Endnu bedre, et ego-boost under træning kan fremme stærkere selvtillid og selveffektivitet, hvilket kan hjælpe dig med at holde fast i dit træningsprogram på lang sigt.

4. VÆR SKADESFRI

Hvis du er ny til at træne eller oplever, at nogle bevægelser er smertefulde, er det værd at hyre en træner for at være sikker på, at du bevæger dig på en sikker og effektiv måde. At tage sig tid til at lære den rigtige træningsteknik kan forbedre dine resultater og forhindre irriterende skader.

5. INDIVIDUEL OPMÆRKSOMHED

Når det kommer til fitness, er alle forskellige. Din unikke kropsmekanik, erfaring, mål, konditions niveau, hvad du kan lide og ikke lide kan – guider jeg dig til at følge en plan, der er specifik for dine behov. Med et program, der passer, er der større sandsynlighed for, at du vedligeholder vanen og ser gode resultater.

6. SPORTSSPECIFIK TRÆNING

Vil du løbe din første 5km eller forberede dig på en vandretur? Ønsker du at barbere nogle slag af dit golfspil? Jeg kan designe et træningsprogram specifikt til din sport, som vil forbedre din præstation og reducere din chance for skade under begivenheden/begivenhederne.

7. TRÆNING MED MEDICINSKE TILSTANDE

Motion er gavnligt til at forebygge eller håndtere mange almindelige kroniske tilstande såsom diabetes, hjertesygdomme og hypertension. Men at træne med en medicinsk tilstand kræver yderligere forholdsregler. En kyndig træner med erfaring med at træne klienter med kroniske lidelser kan designe et program, der sikrer din sikkerhed og giver en positiv træningsoplevelse.

8. ÆLDES YNDEFULDT

Vores kroppe ændrer sig, efterhånden som vi bliver ældre. Måske virker de øvelser, du plejede at lave, ikke længere med din krop, eller måske er du holdt op med at se resultater. En træner kan hjælpe dig med at justere eller tilpasse dit program, efterhånden som du bliver ældre, hvilket giver dig mulighed for at bevare funktionalitet og styrke.

9. HAVE DET SJOVT

Tro det eller ej, motion kan være sjovt. En kyndig personlig træner kan gøre træning både effektiv og sjov. Gruppe- eller kammerattræning kan være en fantastisk måde at øge glæden på, gøre træningen social og få en træners tjenester til en billigere pris. Og blot at arbejde med en træner, som du kan lide og respekterer, kan være nok til at give dig mere tilfredsstillelse fra din træning.

Tak for du læste med og hvem kender du som kan have brug for en personlig tæner?

Sportslige hilsner

Mikio

#

Der er lukket for kommentar

JEG VIL GERNE KONTAKTES
PRIMÆRE ÅBNINGSTIDER

Mandag: 09.00 – 20.00

Tirs – fredag: 09.00 – 18.00

Lørdag: 11.00 – 18.00

Søndag: 11.00 – 18.00

 

INFORMATION

Book træning:
28124070

 

Fri løbetræning 1. mandag i måneden

Krogagervej 34, 2605 Brøndby
(Skolens atletikbane)

HUSK: SMS hvis du deltager

DIF træner
Triathlon Danmark Certificeret træner
Trainingpeaks certificeret træner